Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:

  • Fotózás- Keress bizalommal, ha jó hangulatú fotózást szeretnél. Bízd ránk magad, kapsz instrukciókat, tanácsokat, hiszen közös munkát végzünk! Alkossunk maradandót! :) Válassz több kategória és csomag közül, ha nem sikerül, kérj tanácsot tőlünk! Várunk felszerelt stúdiónkban Budapest 14. Kerületében, vagy ha szabadtéri képeket szeretnél, akkor Borsod és Heves megyében is alkothatunk.

Csomagok

  • Műterem használat– Fotósoknak, a fotózás iránt érdeklődők és a szakmát tanulók számára. Használatra kész felszerelt műtermek, stúdió eszközök és kellékek várják a fényképészeket és modelljeiket Budapest 14.Kerületében. Csak fényképezőt és modellt kell hozni.

Műtermek

A hét minden napján 5000 Ft/ óra 8:00 – 20:00 között

Olvasd el a házirendet: Házirend

Foglalás menete: Foglalás

Válassz szabad időpontot, és keress minket! Naptár

+3670 362-1184

mplayfoto@gmail.com

  • Kreatív tanácsadás- Keress minket bátran, ha valamilyen ötlet kidolgozására szeretnél külső szemmel megerősítést vagy tanácsot kapni. Fotózásra, rendezvényekre, esemény- üzlet- vagy otthon berendezésre.
  • Marketing megoldások– Ha van egy ötleted, de nem tudod hogyan vidd véghez, gyere el irodánkba megbeszélt időpontra, és segítünk! Ötlet kidolgozás, PR anyagok, marketing és sajtóanyag készítés, tanácsadás termék bevezetésére, értékesítésére, vállalkozás indításához, pályázat utáni elszámolásokhoz.

 

  • Zenei menedzsment- Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha zenélsz vagy énekelsz, de nem tudod merre, hogyan indulj el. Iránymutatás mellett dalszövegírás, zenei alap készítés, tanácsadás, arculat tervezést biztosítjuk.
  • Rendezvényszervezés- Amennyiben beszélgetős esemény, gálaműsor vagy zenei rendezvény megszervezésében gondolkodsz, keress minket bátran! Ötletelés, teljes rendezvény lebonyolítás, kivitelezés, marketing és sajtóanyag átadás, stb.