Alapelv

Alapelv

Mit jelent az M a play előtt?

Művészet- Nagyon sok művészeti ágazatba volt lehetőségünk bepillantani, ezért már tudatosan is keressük a tehetséges művészeket bármilyen témában, akikkel együtt tudunk működni és közvetíteni tudjuk partnereink felé. 

Marketing és Menedzsment- Nem csak magunknak, más cégeknek, szervezeteknek és partnereknek is segítünk a marketing és a kommunikáció kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy a partnereket össze tudjuk kapcsolni egy adott témában, vagy lehetséges együttműködéseket tudjunk kidolgozni. Kreatív tanácsadóként rendezvényeken, és egyén stílus kialakításában is közre működünk. 

Mentor- Folyamatosan szervezünk mentorprogramot, ahol fiatal tehetségeket indítunk el a választott pályán. Minden szükséges háttérmenedzsment és összeköttetéseket igyekszünk kiépíteni. 

Modell- A fotózás és a tevékenységeink iránya összefügg a modell világgal. Modellek és influencerek által könnyen el tudjuk juttatni a partnereink termékeit vagy szolgálatásait célközönségük felé. Modell workshopjainkra és Beauty Show-ra olyanok is jelentkezhetnek, akik szeretnék kipróbálni magukat ezen a pályán, vagy akik tanulni szeretnének. A tréning mellett portfólió is készül a jelentkezőkről, amit a jövőben bárhol fel tudnak használni. Akikben látunk potenciált, együttműködést is ajánlunk.

Márka és Minőség- Az Mplay lassan márkává növi ki magát. Elsődleges számunkra, hogy amit képviselünk az minőségi és megbízható legyen.

Irodánk nyitva áll a művészek előtt. Akár marketing tanácsadás, arculat tervezés, vagy kapcsolatépítés céljával. Énekesek, táncosok, modellek, fotósok, írók, tervezők, színészek már megfordultak nálunk!

Alkossunk maradandót!

Gyakran ismétlem ezt a mondatot, illetve ha fotózásról van szó, akkor a “legyen története a képeknek”. Számomra mindig fontos volt az, hogy tanítsak, támogassak, pályán indítsak el másokat. Nem hiába szervezek jótékonysági eseményeket is, illetve mentor programokat. Nagyszerű érzés pillanatokat alkotni, aminek gyümölcsét láthatom. Sokan azt hiszik én is rengeteg támogatást kaptam, holott mindent amit magam körül és magaménak tudhatok saját magamnak és munkámnak köszönhetek.

fotográfus- bemutatkozás4

Alapozd meg jövődet velünk!

2021 májustól felszerelt műtermeink lehetőséget biztosítanak fotográfusoknak, tanulóknak és a fotózás iránt érdeklődőknek fotózásra és gyakorlásra. 

Ehhez biztosítjuk a technikai felszereléseket, előkészített és berendezett műtermeket, kellékeket.