Műtermek

Termeink

Műtermeink időről- időre folyamatosan megújulnak. Új berendezések, kellékek, hátterek várják a látogatókat. 10-12 féle téma, háttér megoldással tudtok dolgozni. Próbáljátok ki!

 

ÚJRA ELÉRHETŐ A MATRÓZ TÉMA

Matróz

Salior Corner– Kalóz téma a gyerekeknek és a kreatív fotózást kedvelőknek. Portré glamour és szoció fotózásra is tökéletes díszlet! Tengerből hozott kellékek, kagylók, korall, hajós kormánykerék, halászháló igazi hajós hangulatot teremt.

 

-White room-

Fehér szoba megtartotta a letisztult, kifinomult elegancia stílusát. Fehér- rózsaszín színekkel, minimál tárgyakkal nagyon jó hangulatot varázsol. Akár portré, páros, családi, glamour, szoció vagy kreatív fotózásra is tökéletes.

Picsart_22-06-27_21-01-15-853

A fehér dekorral szemben a 3 féle papír háttér található, illetve az egyik sarokban sárga színes kellékkel tudtok fotózni.

-Creatice room-

A kreatív szoba fő eleme most a matróz téma.

Vele szemben egy arany- keleti teázós hangulatú sarok és a vintage corner található. A teázós rész arany színnel, teáskészlettel, fából faragott zsír-fokkal, élő növényekkel, gyertyával és puffokkal van berendezve. Kreatív fotózásra elsődlegesen, de portré, páros, glamour, szocióra is alkalmas.

Picsart_22-06-27_20-59-48-258

Szintén ebben a teremben található még a Dark Wall– ami a megnyitás óta az egyik legkedveltebb letisztult rész. Nagyon jó hatása van. Portré, páros, glaomur fotózásra tökéletes.

 

 

 

Ilyen volt a karácsonyunk: (már nem elérhető) 

– Fehér Karácsony- A white room hű maradt magához, ezért ide raktuk a legnagyobb díszletet fehér és piros színpompával. Rengeteg ajándékdoboz, magas fa, apró kellékekkel és díszekkel, díszes girlanddal és egy fehér kalitkával, amin madárka csücsül. Alkalmas portré, kreatív, páros, családi, glamour vagy házikedvenc fotózásra.

– Cooky Corner- Ha karácsony, akkor elengedhetetlen az ünnepi készülődés és a sütés, ezért létrehoztunk egy sarkot, ahol konyhai kellékekkel, apró süteményekkel és díszekkel, illetve kukta sapkával tudjuk ezt imitálni.
Nagyon jó hangulata van, gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.
– Nature Corner- Megtartotta naturisztikus hatását, üres képkeretekkel, karácsonyi díszekkel tettük ünnepélyessé.  Gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.

– Arany Karácsony: Az arany díszekkel teli fa pont a Vintage és a Dark rész között helyezkedik el, így mindkét témát nagyon hangulatossá teszi.
– Vintage Corner– arany díszekkel, kellékekkel teszi hangulatossá a fotót. Gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.
– Dark Wall– A sötét színek mellett nagyon passzol az arany dekor, illetve a fehér kiegészítő. Gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.

– RoseGold Wall– A smink szobát átalakítottuk, így egy újabb teremben érhető el a legújabb témánk, a RoseGold fal. A függönyök körül és előtt karácsonyi díszek, ajándékcsomagok, gyertyák és virágok hozzák be a karácsonyi hangulatot.  Gyerek, portré, páros, kreatív, glamour fotózásra tökéletes.

Autumn- részben elérhető

 

 

ARCHÍV 

Lenti díszletek már nem elérhetőek!

 

WHITE ROOM

Fehér, modern, letisztult oldal berendezve, ami az eleganciát és a finomságot  képviseli. Nagyszerű portré, kreatív, baba-mama, glamour fotózáshoz.

IMG_2344.1IMG_2336.1KIMG_2340.1KIMG_3885KIMG_3891K

 

Music Corner– Elengedhetetlen volt a zenei sarok, retro kellékekkel fűszerezve. Használd kreatív, portré, szoció fotózásokhoz. 

IMG_1200.1K IMG_1204.2K