Xmas22

Legszebb ünnep a karácsony, bár sokszor képesek vagyunk ezt elfelejteni a nagy készülődésekben. Az ünnepi pillanatokra mégis boldogan tekintünk vissza, hiszen a karácsony a család és a szeretetről szól.

 

2022-ben 3 műteremben, 7 féle díszlettel készültünk karácsonyi témával. Luxus fehér, modern szürke, piros díszes meghitt vacsora, stb.

Nézzétek meg, próbáljátok ki mindet! Karácsonyra egy új csomaggal is készültünk ‘One Xmas névvel, ami kedvezőbb a csomagnál, viszont 1 féle háttér használható hozzá.

Picsart_22-10-01_07-39-37-237

OKTÓBER 1-től elérhető a Karácsonyi Dekor!

– Xmas White – eleganciát sugározva fehér díszek, madártollak, bútorok, kellékek, ajándékdobozok, fényfüzérek hozzák el a fehér luxus Karácsony hangulatát. Alkalmas portré, kreatív, páros, glamour vagy házikedvenc fotózásra.

– Modern Xmas– fekete, szürke dekorációk és berendezések együttese teszik modern hangulatúvá az új karácsonyi részt. A fa azon oldala szürke és fekete díszekkel egészült ki. Alkalmas portré, kreatív, páros, glamour vagy házikedvenc fotózásra.

 

– Xmas Dinner – szintén új téma, ami a meghitt ünnepi vacsora varázsát hozza el. Asztalon borospohár, tányér, rengeteg karácsonyi kiegészítő, az asztal felett pedig egy óriás koszorú piros gömbökkel és masnival. Alkalmas portré, kreatív, páros vagy glamour  fotózásra.

– Xmas Gift- papírhátterek elé költöztek az ajándékdobozok, aminek sűrűjébe ülve alkothatunk. Páros/Portré vagy kreatív fotózásra.
– Xmas Gold– vintage rész, minimalista barna/sárga berendezés, arany díszes karácsonyfával. Páros/Portré vagy kreatív fotózásra.
– Cooky Corner- a kardamom falhoz költözött a karácsonyi sütikészítő rész. Nagyon jó hangulata volt tavaly is, a háttér lesz most kicsit más. A sütési munkálatokat pedig egy manó felügyeli.  Gyerek, portré, páros, kreatív, fotózásra tökéletes.

– Xmas Nature– raklapok, szalma, kémény rész, mozdony lámpa és lámpás teszi naturisztikussá ezt a részt. Páros/Portré, gyerek vagy kreatív fotózásra javasoljuk.
Foglalj időpontot minél hamarabb telefonon vagy e-mailben!
+3670/362-1184
mplayfoto@gmail.com