Karácsony ’21

Legszebb ünnep a karácsony, bár sokszor képesek vagyunk ezt elfelejteni a nagy készülődésekben. Az ünnepi pillanatokra mégis boldogan tekintünk vissza, hiszen a karácsony a család és a szeretetről szól.

 

2021-ben 3 műteremben, 6 féle díszlettel készültünk karácsonyi témával. Nézzétek meg a legszebb pillanatokat:

HAMAROSAN

A megszokott karácsonyi képek mellett a Kreatív vonal is előtérbe került:

– Fehér Karácsony- A white room hű maradt magához, ezért ide raktuk a legnagyobb díszletet fehér és piros színpompával. Rengeteg ajándékdoboz, magas fa, apró kellékekkel és díszekkel, díszes girlanddal és egy fehér kalitkával, amin madárka csücsül. Alkalmas portré, kreatív, páros, családi, glamour vagy házikedvenc fotózásra.

– Cooky Corner- Ha karácsony, akkor elengedhetetlen az ünnepi készülődés és a sütés, ezért létrehoztunk egy sarkot, ahol konyhai kellékekkel, apró süteményekkel és díszekkel, illetve kukta sapkával tudjuk ezt imitálni.
Nagyon jó hangulata van, gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.
– Nature Corner- Megtartotta naturisztikus hatását, üres képkeretekkel, karácsonyi díszekkel tettük ünnepélyessé.  Gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.

– Arany Karácsony: Az arany díszekkel teli fa pont a Vintage és a Dark rész között helyezkedik el, így mindkét témát nagyon hangulatossá teszi.
– Vintage Corner– arany díszekkel, kellékekkel teszi hangulatossá a fotót. Gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.
– Dark Wall– A sötét színek mellett nagyon passzol az arany dekor, illetve a fehér kiegészítő. Gyerek, portré, páros, kreatív, család, glamour fotózásra tökéletes.

– RoseGold Wall– A smink szobát átalakítottuk, így egy újabb teremben érhető el a legújabb témánk, a RoseGold fal. A függönyök körül és előtt karácsonyi díszek, ajándékcsomagok, gyertyák és virágok hozzák be a karácsonyi hangulatot.  Gyerek, portré, páros, kreatív, glamour fotózásra tökéletes.

Várunk egyedül, párban, családdal vagy házi kedvenccel. Alkossunk  maradandót! :) 

Karácsonyi fotózások idejére csökkentettünk az árakon, illetve a csomagokban foglalt fotózás időtartamát és az átadandó retusált képek mennyiségét növeltük.
Az árak  más kedvezménnyel vagy kuponnal összevonható! 1 kupon 1 fotózás alkalmával használható fel!
A retusált képek mellé nyers képeket küldünk, mindet elektronikusan átadva!
 
ÚJ CSOMAG DECEMBER 1-TŐL
MplayMini
🎁 Nevében is benne van: kicsi csomag, csak portréra alkalmas, 1 szettben, 1 háttérrel.
🎁 20 perc fotózást tartalmaz MplayFotóStúdióban, 3 retusált képpel.
🎁 A csomag kuponnal nem vonható össze.
Ezzel a csomaggal szeretnénk kedvezni azoknak, akiknek nincs idejük vagy lehetőségük 1-2 órás fotózásokon részt venni, de nem szeretnének lemaradni a karácsonyi pillanatokról. 😊
Nem ajánljuk, ha szereted a bőség zavarát, hiszen a többi csomag jóval több retusált fotót tartalmaz és minden hátteret használhattok, bármilyen témában.
PicsArt_12-05-06.59.42
További csomagok:
Karácsonyi csomagok_new11.28
Foglalj időpontot minél hamarabb telefonon vagy e-mailben!
+3670/362-1184
mplayfoto@gmail.com