Magnet Hangja- Budapest

Magnet Hangja

Szeretsz énekelni? Úgy érzed színpadra születtél, de nincs rá lehetőséged, hogy megmutasd magad? Terveid között szerepel a zenei pálya, de még nem tudtál elindulni?

Jelentkezz meghallgatásunkra!  

Nem tehetségkutatót szervezünk, hanem egy hosszútávú közös munka első állomását, ahol azokat a tehetségeket szeretnénk megtalálni, akiknek komoly céljai vannak a zene területén.

Célunk a mentorprogramunk által, hogy a tehetségeket elindítsuk a zenei útvonalon, magabiztos- profi előadókat faragjunk belőlük profi tanári segítséggel. Hangképzés, beszédtechnika, színpadi mozgás, saját dalok, fellépések, zenei klipek, arculatépítés, stb.

 p6

Jelentkezz január 31-ig, bizonyítsd  énektudásod, nyűgözd le a zsűritagokat, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk.

A zsűri által kiválasztott tehetségek fellépési lehetőséget kapnak egy zenei gálaesten, amire szakmai felkészítést biztosítunk. 

Jelentkezés menete: 

-A jelentkezésedet e-mail útján fogadjuk be a casting@magnet-mplay.hu címre küldve. Pár mondatban szeretnénk megismerni, illetve telefonos elérhetőséget tüntess fel, hogy tudjunk értesíteni az első meghallgatás időpontjáról.

-Jelentkezésedet január 31-ig tudjuk befogadni.

Fontos tudnivalók:

-A meghallgatásra 16- és 35 év közöttiek jelentkezhetnek.

-A meghallgatásra 3 szabadon választott dallal kell készülni.

-A jelentkezőnek kell biztosítani a zenei alapot pendrive adathordozón,  vagy előre megküldve e-mailben. A zenei alap WAV vagy MP3 formátumú lehet.

-Hangszeres kíséretet nem áll módunkban biztosítani, sem hangosítani.

-Kizárólag egyszemélyes produkciók bemutatására van lehetőség.

-Jelentkezéseket január 31-ig tudjuk befogadni.

-A rendezvénysorozatról dokumentáció céljából kép-és hanganyagokat készítünk. Az esemény résztvevői aláírásukkal hozzájárulnak a felvételek készítéséhez, annak publikálásához.

magnet hangja plakát a3